Word jij onze nieuwe coördinator marketing en communicatie?

Heb je affiniteit met de journalistiek en ervaring met marketing en communicatie? Ben je op zoek naar een vaste opdrachtgever naast je freelance opdrachten? Dan is deze freelance opdracht wellicht wat voor jou!

Wie zoeken we?
De Coöperatie zoekt vanaf juli 2021 een nieuwe coördinator marketing en communicatie. Als coördinator ben je zelfstandig verantwoordelijk voor interne communicatie met onze leden en de externe communicatie met de partners van De Coöperatie. Je zet je in voor ons totale netwerk, dat bestaat uit leden en huurders, via onze social-media kanalen, de nieuwsbrief en de programmering op locatie. Je hoofdtaak is het werven van nieuwe leden voor onze organisatie en nieuwe huurders voor onze community in De Pijp. Verder ben je zelfstandig verantwoordelijk voor het management van de community van huurders die al bij ons op locatie werken.

Wat wij vragen: 
Je hebt een HBO(+) opleiding, je hebt een journalistieke achtergrond of in ieder geval veel affiniteit met journalistiek, enige ervaring met marketing en communicatie. Je hebt een paar jaar werkervaring. Je bent sociaal, ondernemend en oplossingsgericht. Je kunt veel dingen tegelijk en en houdt ervan zelfstandig te werken en nieuwe dingen te initiëren.

Omdat je onder andere ook meewerkt aan het beheer van een werkruimte met tientallen huurders in Amsterdam, waar we ook journalistieke evenementen programmeren, is het een aanbeveling als je daar woont- of in ieder geval de buurt.

Wat wij bieden:

– Een flexibele opdracht voor gemiddeld 1,5 dag in de week
– Een inspirerende omgeving
– Toegang tot een gratis flexplek, waar je de rest van de week gebruik van kunt maken voor andere werkzaamheden naast De Coöperatie
– Toegang tot een interessant netwerk binnen de journalistiek

De opdracht is voor 1,5 dag in de week, met incidentele uitbreiding van de werkzaamheden, waarbij het van belang is dat je ook op het kantoor van De Coöperatie (nu nog bij station Rai, over een paar maanden in de Pijp) aanwezig bent. Interesse? Mail naar info@decooperatie.org met motivatiebrief en cv.