Huur voordelig werkruimte bij De Coöperatie

Tegen scherpe tarieven een prettige werkplek

Via De Coöperatie huur je als journalist eenvoudig een flexibele werkplek, vanaf slechts €135,- (excl. BTW) per maand.

Ook freelance journalisten hebben wel eens behoefte aan contact met collega’s. Of een borrel. Op ons kantoor aan de Tolstraat 160 in Amsterdam werken allerlei mediaprofessionals zij aan zij, waardoor interessante samenwerkingen en netwerkdelingen ontstaan.

Meer dan een werkplek

De Coöperatie biedt een full-service werkomgeving voor mediaprofessionals, waar freelancers kennismaken met nieuwe verdienmodellen, ondernemingen beginnen en relaties evolueren.

Een desk huur je voor €135,- per maand. Een vast bureau waar je spullen kunt laten staan (we hebben er een paar beschikbaar) kost €200 per maand. En mocht je na corona met een aantal mensen een dag per week op locatie willen werken: ook dat kan! Neem dan aub contact op voor nader overleg.

Voor het huren van een werkplek hoef je geen Coöperatielid te zijn, maar het lidmaatschap biedt wel voordelen. Waarin De Coöperatie zich onderscheidt van andere werkplekken is dat wij – naast andere interessante diensten – onze leden helpen bij hun werk, ook met nieuwe verdienmodellen.

Voordelen van een maandelijks abonnement

✔️ Alle ruimte om je eigen werkplek te kiezen

✔️ De werkruimte is inclusief gratis gebruik van internet

✔️ Het pand beschikt over ruimtes voor vergaderingen, boekpresentaties of andere bijeenkomsten

✔️ We zitten midden in de stad

✔️ Bonus: wie lid wordt van De Coöperatie is welkom gratis een dagje te komen werken om de sfeer te proeven.

Interesse om als journalist één of meerdere werkplekken te huren? Neem gerust contact op via het formulier hieronder. Meer interesse in een werkplek boeken op dagbasis? Klik dan hier.

 

Meld je aan

"*" geeft vereiste velden aan

Naam