Huur voordelig werkruimte bij De Coöperatie

Tegen scherpe tarieven een prettige werkplek

Via De Coöperatie huur je als journalist eenvoudig een flexibele werkplek, voor slechts €135,- (excl. BTW) per maand.

Ook freelance journalisten hebben wel eens behoefte aan contact met collega’s. Of een borrel. In onze werkruimtes  in Amsterdam werken allerlei mediaprofessionals zij aan zij, waardoor interessante samenwerkingen en netwerkdelingen ontstaan.

We hebben twee ruimtes:

  • Tolstraat 160, Amsterdam. We zijn daar onderdeel van de broedplaats Tempel. Gezellig, veel faciliteiten, bij tijd en wijle druk;
  • Nieuwezijds Voorburgwal 334-2A. Voor als je rustig wilt werken midden in het centrum van Amsterdam.

Als je bij ons huurt kun je van beide ruimtes gebruik maken.

Meer dan een werkplek

De Coöperatie biedt een full-service werkomgeving voor mediaprofessionals, waar freelancers kennismaken met nieuwe verdienmodellen, ondernemingen beginnen en relaties evolueren. Een flexdesk huur je voor €135,- per maand, we hebben geen vaste werkplekken. Wel kun je, als je op een vaste op wisselende dag met collega's wilt werken, op sommige dagen bij ons terecht. Neem daarover contact met ons op via onderstaand formulier.

Voor het huren van een werkplek hoef je geen Coöperatielid te zijn, maar het lidmaatschap biedt wel voordelen. Waarin De Coöperatie zich onderscheidt van andere werkplekken is dat wij – naast andere interessante diensten – onze leden helpen bij hun werk, ook met nieuwe verdienmodellen.

Voordelen van een maandelijks abonnement

✔️ De werkruimte is inclusief gratis gebruik van internet en koffie & thee

✔️ Faciliteiten voor vergaderingen, boekpresentaties of andere bijeenkomsten

✔️ We zitten midden in de stad

✔️ Bonus: wie lid wordt van De Coöperatie is welkom gratis een dagje te komen werken om de sfeer te proeven.

Interesse om als journalist één of meerdere werkplekken te huren? Neem gerust contact op via het formulier hieronder. Meer interesse in een werkplek boeken op dagbasis? Klik dan hier.

 

Meld je aan

"*" geeft vereiste velden aan

Naam