In twee uur tijd €4.000 besparen

Robert van Deursen is al 31 jaar coach voor mensen met een (creatieve) beroepspraktijk. Afgelopen woensdag legde hij helder uit hoe mediaprofessionals in een paar minuten (veel) geld kunnen besparen op hun boekhouding.

Coöperatie manager Merel Huisman deed mee en deelt haar ervaring: “In twee uur tijd heeft Robert mij 4.000 euro bespaard. Meer dan de moeite waard!”Op 14 februari geeft Robert de volledige workshop bij de NVJ. In deze training ga je praktisch aan de slag met je eigen boekhouding. Je krijgt een gratis Excel bestand dat gericht is op jouw eigen schrijfpraktijk en leert daarmee werken. Zo kan je besparen op de kosten van je boekhouding en heb je tussentijds inzicht in hoe je er financieel voor staat. Het bestand maakt de gegevens voor je aangiften inkomstenbelasting en eventueel btw automatisch aan.

Voor wie?
Voor freelance journalisten, auteurs, vertalers en mediaprofessionals met of zonder affiniteit voor cijfers. De training is ook geschikt voor deelnemers met een ingewikkeld of duur boekhoudsysteem, die op zoek zijn naar een alternatief.

Coöperatieleden ontvangen 50% korting voor hun deelname. De aanmelding loopt via de NVJ Academy.