Spreekuur

De Coöperatie spreekuur

Heb je vragen over fondsenwerving, zoek je aansluiting bij andere freelancers om een idee uit te voeren of heb je vragen over bijvoorbeeld een website?

De Coöperatie houdt een wekelijks spreekuur, elke vrijdagochtend tussen 11.00 en 13.00. (Betalende) leden kunnen in principe met al hun vragen terecht, maar het spreekuur is vooral bedoeld voor vragen over het werven van fondsen. Simpelweg omdat we daar de meeste vragen over krijgen.

Veel freelancers maken tegenwoordig gebruik van fondsen om hun ideeën en projecten uit te kunnen voeren – van de honoraria van opdrachtgevers moet je het doorgaans niet hebben tenslotte. Tegelijkertijd hebben ze soms vragen over fondsenwerving, bijvoorbeeld waar het gaat om het opstellen van een goed werkplan en het maken van een begroting.

De Coöperatie heeft na zes jaar veel ervaring met fondsenwerving, we hebben ook een tijd een 'eigen' fonds gehad – het Matchingfonds (de activiteiten zijn inmiddels stopgezet). We weten de weg in de wereld van de fondsen die media en journalistiek ondersteunen. En die kennis stellen we graag ter beschikking aan onze leden.

Het spreekuur is gratis en in principe online. Als er een goede reden is kan het ook live, in het Amsterdamse A-Lab. Als je een afspraak wilt maken: schrijf je hieronder in!

Meld je aan

"*" geeft vereiste velden aan

Naam
DD slash MM slash JJJJ