Spreekuur

De Coöperatie spreekuur

Heb je vragen over fondsenwerving, zoek je aansluiting bij andere freelancers om een idee uit te voeren, ben je op zoek naar werkruimte en wil je daar meer over weten of heb je vragen over bijvoorbeeld een website?

De Coöperatie houdt een wekelijks spreekuur, elke vrijdagochtend tussen 11.00 en 13.00. (Betalende) leden kunnen in principe met al hun vragen terecht, maar het spreekuur is vooral bedoeld voor vragen over het werven van fondsen. Simpelweg omdat we daar de meeste vragen over krijgen.

Veel freelancers maken tegenwoordig gebruik van fondsen om hun ideeën en projecten uit te kunnen voeren – van de honoraria van opdrachtgevers moet je het doorgaans niet hebben tenslotte. Tegelijkertijd hebben ze soms vragen over fondsenwerving, bijvoorbeeld waar het gaat om het opstellen van een goed werkplan en het maken van een begroting.

De Coöperatie heeft na zes jaar veel ervaring met fondsenwerving, we hebben ook een 'eigen' fonds – het Matchingfonds (we hebben het opgericht, inmiddels is het een volledig onafhankelijke stichting met een onafhankelijk bestuur). We weten de weg in de wereld van de fondsen die media en journalistiek ondersteunen. En die kennis stellen we graag ter beschikking aan onze leden.

Het spreekuur is gratis, we houden het (tenzij anders afgesproken) in Broedplaats Tempel, Tolstraat 160, 1074 VM te Amsterdam. Als je wilt komen: schrijf je hieronder even in, zodat we weten wanneer je komt.

Meld je aan

"*" geeft vereiste velden aan

Naam
DD slash MM slash JJJJ