Stages


De Coöperatie zoekt:

Stagiair(e) Journalistiek

Zoek je een journalistieke stage? Dan is dit je kans. Wij, de 300 leden van de Coöperatie, bieden stageplekken aan. Stel je eens voor hoe het is om met verschillende freelancers te werken aan hun journalistieke opdrachten. Stel je daarbij voor hoe het is om niet op een redactie te zitten, maar twee dagen in de week te werken aan een langdurig onderzoek en de dag daarop zomaar op pad te gaan met een fotojournalist… Nou, dan hebben we goed nieuws: dat kan allemaal bij ons in één stage!

Stagelopen bij freelancejournalisten kon nooit. De Coöperatie is daarom een leer- werkbedrijf begonnen. We bieden stage- en werkervaringsplekken aan studenten en net-afgestudeerden in de journalistiek. De stageplekken zijn voor 3 maanden en voor 6 maanden en zullen vanuit De Coöperatie in samenwerking met VersPers worden begeleid.

Op dit moment zijn er 2 journalistieke stageplekken voor een periode van februari tot en met juni beschikbaar. Heb je interesse? Neem dan contact op met onze stagecoördinator Geesje van Haren: 06 222 63 260.

Functies:
• Journalistieke research
• Productie
• Verslaggeving

Voor deze stage heb je een brede interesse en algemene ontwikkeling nodig, of je nu journalistiek studeert aan de hogeschool of een andere media gerelateerde studie volgt. Het is belangrijk dat je zelfstandig kunt werken, doorzettingsvermogen hebt, nauwkeurig bent en niet bang bent om vragen te stellen. Het allerbelangrijkste is nieuwsgierigheid.

Stagiair(e) Marketing & Sales

Zoek je een marketing stage of afstudeeropdracht? En wil je bij verschillende bedrijven werken die een sterke maatschappelijke boodschap uitdragen? Nou, dan hebben we goed nieuws: dat kan allemaal bij ons in één stage! Of het nou om een Marketing en Communicatie stage gaat of om Acquisitie en Sales.

Wij, de 300 leden van de Coöperatie, bieden stageplekken aan. Stel je eens voor hoe het is om met verschillende freelancers te werken aan hun journalistieke merk. Stel je daarbij eens voor hoe het is om twee dagen per week het communicatieproces te optimaliseren van een innovatief mediabedrijf en de dag daarop zomaar de propositie fine te tunen met een freelancejournalist… Dit je kans.

Stagelopen bij freelancejournalisten kon nooit. De Coöperatie is daarom een leer- werkbedrijf begonnen. We bieden stage- en werkervaringsplekken aan studenten en net-afgestudeerden in Marketing, Sales en Communicatie. De stageplekken zijn voor 3 maanden en voor 6 maanden en zullen vanuit De Coöperatie in samenwerking met VersPers worden begeleid.

Op dit moment is er 1 stageplek beschikbaar voor de periode van februari 2017 tot en met juni 2017. Heb je interesse? Neem dan contact op met onze stagecoördinator Geesje van Haren: 06 222 63 260.

Functies:
• Marketing & Communicatie
• Acquisitie & Sales

Voor deze stage heb je een maatschappelijke interesse en algemene ontwikkeling nodig. Het is belangrijk dat je proactief en zelfstandig kunt werken, doorzettingsvermogen hebt, flexibel maar nauwkeurig bent en niet bang bent om vragen te stellen. Het allerbelangrijkste is dat je feeling hebt met ons product.