Diensten


De Coöperatie biedt allerlei betaalde en gratis diensten voor haar leden. Hieronder sommen we ze kort allemaal even op. Wil je meer uitleg, klik dan verder.

Gratis

Reporters Online

Via Reporters Online kunnen leden van De Coöperatie hun stukken publiceren op Blendle. Een extra inkomstenbron en een nieuw platform voor je werk in één.

Matchingfonds

Heb je al geld opgehaald voor je stuk, maar denk je meer nodig te hebben? Wend je dan tot het Matchingfonds. We verdubbelen je inleg en maken zo kwaliteitsjournalistiek mogelijk.

Sprekersbureau

De expertise en ervaring van journalisten komt van pas op het podium. Denk jij een geschikte interviewer, dagvoorzitter of spreker te zijn? Leden van De Coöperatie kunnen zich gratis aansluiten bij het sprekersbureau.

Crowdfunding/fondsenwerving

De Coöperatie werkt samen met Voordekunst om journalistieke projecten te helpen crowdfunden. Dat is niet eenvoudig, dus daar ondersteunen we je graag mee. Ook geven we advies op het gebied van fondsenwerving.

Netwerkdeling

Ben je op zoek naar contactgegevens van (hoofd)redacteuren bij dag-, week- of maandbladen? Via De Coöperatie kun je eenvoudig je netwerk delen en gebruik maken van de contacten van anderen. Meer informatie via info@decooperatie.org. Sharing is caring!

Met korting

Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Zelf een AOV regelen is duur en veel werk. Via CommonEasy kun je samen met andere Coöperatieleden eenvoudig en betaalbaar een vangnet tegen arbeidsongeschiktheid regelen.

Cursussen

Als Coöperatie-lid ontvang je 20% korting op cursussen van de NVJ Academy.

Website

Wil je een portfoliowebsite om je werk uit te stallen? Die maken we voor je. Wil je graag een eigen online magazine oprichten? Die maken we ook voor je. En we helpen je graag op weg. Klik hier voor de mogelijkheden. Voor Coöperatieleden €75 euro per jaar, inclusief hosting, updates, en on-demand hulp.

Podcast service

Partner Nieuw Geluid helpt om jouw het maken van een volwaardige podcast.

Betaald

Werkplekken

Op Coöperatie HQ in Amsterdam kun je voor €10 per dag of €125 per maand (ex. BTW) een werkplek huren. Goede koffie en gezellig contact met collega’s is inbegrepen. Wil je een vaste werkplek met eigen bureau e.d.? Kan ook, voor €165 per maand (ex. BTW).