Agenda

De Coöperatie organiseert bijeenkomsten en borrels voor haar (toekomstige) leden en partners. Nieuwsgierig? Kom langs!


sep
21
vr
Workshop ‘Doelgericht pitchen’ @ De Coöperatie HQ
sep 21 @ 14:00 – 16:00


In samenwerking met de NVJ Academy presenteren we de introductietraining “doelgericht pitchen”. In deze cursus leer je hoe je een pitch maakt, die is afgestemd voor het juiste blad, krant of site. Welke originele invalshoek gebruik je, op welke doelgroep is je verhaal gericht en via welk medium wordt je verhaal verspreid? Welke informatie gebruik je in je pitch om je opdrachtgever te prikkelen?

De techniek:

  • Hoe presenteer je je verhaalidee?
  • Wat moet je wel en niet vertellen?
  • Moet je mailen of bellen?

Doelgroep bepalen:

  • Doelgroepen bepalen en invalshoeken bedenken
  • Je pitch voorbereiden

Docent
Marjolein Doomen is zelfstandig hoofdredacteur, trainer, schrijf- en redactiecoach en ontwikkelaar van de Expeditie Bladenmaken, Kijk op Beelddagen en Masterclass voor Freelancers.

Let op: dit is niet de volledige training die door de NVJ Academy wordt aangeboden, maar een verkorte introductietraining.

sep
26
wo
Themalunch | Cees van der Laan @ De Coöperatie HQ
sep 26 @ 12:30 – 14:00

Samen met de Sectie Freelancers van de Auteursbond organiseren we weer een inspirerende themalunch met een hoofdredacteur van een toonaangevend medium in Nederland. Deze editie mogen we Cees van der Laan het hemd van het lijf vragen. Ben je benieuwd naar zijn visie en keuzes of wil je gewoon weten hoe je je stukken het beste kunt pitchen bij Trouw? Kom dan naar de themalunch!

Voor €4 krijg je niet alleen anderhalf uur lang de mogelijkheid met Van der Laan in gesprek te gaan, maar verzorgen we ook een uitgebreide lunch met slabenodigdheden, brood, beleg en ander lekkers. Bovendien ben je die dag welkom om gebruik te maken van onze werkplekken!

okt
4
do
Een avond met… | Dolf Rogmans @ De Coöperatie HQ
okt 4 @ 17:30 – 20:00

Samen met de Sectie Freelancers van de Auteursbond organiseren we weer een inspirerende avond met een hoofdredacteur van een toonaangevend medium in Nederland. Deze editie mogen we Dolf Rogmans het hemd van het lijf vragen. Ben je benieuwd naar zijn visie en keuzes of wil je gewoon weten hoe je je stukken het beste kunt pitchen bij Villamedia? Kom dan naar de themalunch!

Voor €4 krijg je niet alleen anderhalf uur lang de mogelijkheid met Rogmans in gesprek te gaan, maar verzorgen we ook een borrel met lekkers. Bovendien ben je die dag welkom om gebruik te maken van onze werkplekken!