Agenda

De Coöperatie organiseert workshops en bijeenkomsten voor haar (toekomstige) leden en partners. Nieuwsgierig? Kom langs!


nov
22
do
Themacafé | Libelle @ De Coöperatie HQ
nov 22 @ 17:00 – 19:30
Themacafé | Libelle @ De Coöperatie HQ

Samen met de Sectie Freelancers van de Auteursbond organiseren we weer een inspirerend themacafé met een hoofdredacteur van een toonaangevend medium in Nederland. Deze editie mogen we Hilmar Mulder van Libelle het hemd van het lijf vragen. Ben je benieuwd naar haar visie en keuzes of wil je gewoon weten hoe je je stukken het beste kunt pitchen bij Libelle? Kom dan naar het themacafé!

Voor €4 krijg je niet alleen anderhalf uur lang de mogelijkheid met Mulder in gesprek te gaan, maar verzorgen we ook een uitgebreide borrel met lekkers. Bovendien ben je die dag welkom om gebruik te maken van onze werkplekken!

nov
23
vr
ALV bijeenkomst @ Coöperatie HQ
nov 23 @ 17:00 – 19:00

Op 28 september organiseert De Coöperatie haar jaarlijkse ALV, met aansluitend een borrel. Dit is het belangrijkste moment voor leden om aanwezig te zijn en van zich te laten horen. Bij dezen ben je dus van harte uitgenodigd! Hieronder vind je de agenda.

Aanmelden gaat via: merel.huisman@decooperatie.org

AGENDA
– Jaarverslag
– Overname RO
– Nieuw pand en plannen daarmee
– Overige toekomstplannen

Ook dit jaar houden we een lezersonderzoek. Je deelname wordt zeer op prijs gesteld! Vul hier de enquête in: Leden enquȇte.

De resultaten presenteren we uiteraard op de ALV.

Reporters Online bijeenkomst @ De Coöperatie HQ
nov 23 @ 17:00 – 19:30

Voorafgaand aan de ALV bijeenkomst op 23 november geven we om 15.00 een presentatie over de nieuwste ontikkelingen van Reporters Online, met o.a. info over Katalysis, websites en Blendle. En vanaf 13.00 is er een spreekuur over de RO websites. Klik hier voor meer info over het spreekuur en de aanmelding.