Italiaanse koffie en gratis bier op onze Coöperatieve redactie


·

Op loopafstand van de nieuwe NoordZuidlijn en Station RAI ligt het Old School-pand waar De Coöperatie 700m2 huurt, inclusief podcastruimte en vergadermogelijkheden. Tussen de bedrijven door kan er worden getafeltennist op de binnenplaats. Bier drinken doen we op ons dakterras en op het programma staan maandelijkse borrels en lezingen.

We noemen het ‘Het Huis van de Commons’, oftewel: een huis van gemeenschappen. Samen met onze trouwe partners (Reporters Online, ONfile, UAF, Verhalenmarkt, Stadmakerscentrum en Taalstudio) én nieuwe partners willen wij deze school nog mooier maken. Er huizen inmiddels tientallen journalisten en media-organisaties in het pand, het kost bijna niks en de koffie is Italiaans lekker..

Reporters Online initiator en Coöperatie huurder Jan-Jaap Heij deelt zijn ervaring: “Een rustige werkplek en gratis bier”.

Naast serieus werken, lunchen we elke dag samen. Voel je je aangesproken, of ben je gewoon op zoek naar echt leuke kantoorcollega’s? Kom een kijkje nemen, of lunch een keer mee, en besluit of een plek bij ons op kantoor iets voor jou is.

Vanaf 10 euro per dag (ex BTW) en 125 euro per maand (ex BTW) huur je bij ons al een flexplek.

https://decooperatie.org/diensten/werkplekken/