De Coöperatie is verhuisd!

Op 28 juni zijn wij ingetrokken in een prachtig oud schoolgebouw (Old School) op Gaasterlandstraat 5, Amsterdam Zuid.


·


Ons kantoor beslaat 700m2, heeft een binnenplaats én dakterras. We noemen het ‘Het Huis van de Commons’, oftewel: een huis van gemeenschappen. Samen met onze trouwe partners (iGlow, On File, Stadmakerscentrum, Taalstudio) én nieuwe partners willen wij deze school nog mooier maken.

Omdat het zo’n grote ruimte is, hebben we ook weer plaats voor nieuwe huurders. Lijkt je dit wel wat? Stuur dan een mailtje naar: fabienne.meijer@decooperatie.org

Bij een verhuizing hoort natuurlijk ook een housewarming! Daarom nodigen wij alle leden uit op 19 juli vanaf 16.00 uur de nieuwe locatie te komen bewonderen. Stadsdeelvoorzitter van Amsterdam Zuid: Sebastiaan Capel komt het pand om 17.00 uur officieel openen. Wij zorgen voor de hapjes, drankjes en muziek.