De Coöperatie gaat beginnen!

29 maart, Pakhuis De Zwijger, Amsterdam

We gaan beginnen, en nu echt. Op 29 maart lanceren we in Pakhuis De Zwijger, Amsterdam: De Coöperatie.

We zullen de plannen daar nader toelichten. Je bent als vroege aanmelder van harte welkom om naar de lancering te komen en mee te praten over de plannen.

Op 27 maart is een uitzending van Tegenlicht deels gewijd aan De Coöperatie, 2 dagen later is er naar aanleiding van die uitzending een ‘meet-up’ bij Pakhuis De Zwijger (Piet Heinkade 179). Begint om 20.00, na afloop lanceert initiator Teun Gautier De Coöperatie officieel. Hoe precies is nog even geheim..Aanmelden kan op de site van Pakhuis De Zwijger – door een account aan te maken of met Facebook. Kosten: nada. Mocht het vol zijn: er is een livestream.

Omdat we het leuk vinden om te weten wie er komt, hebben we ook een Facebook-evement voor de lancering aangemaakt. Je kunt daar NIET reserveren voor de bijeenkomst, maar als je je registreert kunnen we je wel op de hoogte houden van tussentijds ontwikkelingen. En je laten bijvoorbeeld laten weten of het vol is, en we uitwijken naar een grotere zaal..